MENIU

Dorin Chioţea: "Este o ruşine naţională. Arde tricolorul pe noi. Nu am văzut nicio atitudine, nimic"

Anghel Iordănescu nu îşi demisia

Jurnalistul sportiv Realitatea TV Dorin Chioţea a avut cuvinte grele la adresa modului în care echipa naţională a României, condusă de generalul Anghel Iordănescu, s-a prezentat la meciul cu Albania şi în general la Euro2016. "Nu am văzut nicio demnitate naţională în seara asta. Nu am văzut nicio atitudine, nicio luptă nimic. Este unul dintre cele mai mari eşecuri din istoria sportului românesc. Arde tricolorul pe noi. E o ruşine", a spus Chioţea.

"Nu am văzut nicio atitudine, nicio luptă nimic. Eu nu am văzut demnitate naţională în seara asta. Nea Puiu nu ştie nici imnul României. Este strigător la cer. La asta trebuie să ne aşteptăm de la aceşti politruci tineri care nu fac absolut nimic. Nu poţi să aduci pe neica nimeni în Federaţia de Fotbal, un exemplu este secretarul FRF, care spune că nu urmăreşte meciuri de fotbal. Am fost neputincioşi, umiliţi în seara asta. Este consecinţa politicului care a pătruns peste tot. Dacă mai jucam 100 de ore, nu se întâmpla nimic. Arde tricolorul nostru pe noi. E o ruşine. În minutul 90, Albania continua să alege, ai noştri nu, au făcut de ruşine steagul naţional. Nu au dat niciun semn că vor să egaleze. Puiu Iordănescu primeşte 1.000 de euro pe zi ca să ne ofere această umilinţă naţională. Este unul dintre cele mai mari eşecuri din istoria sportului românesc", a spus Chioţea.

Dorin Chioţea a remarcat şi o stare fizică deplorabilă a echipei, fapt care poate avea legătură cu schimbarea echipei medicale înaintea plecării la Euro2016.

"Pompiliu Popescu a fost dat afară într-un mod umilitor. Echipa României a fost lipsită de vlagă, o catastrofă, în toate cele 3 meciuri a căzut în minutul 60, cum nu am mai văzut vreodată în toată cariera mea", a spus Chioţea.

Mai multe articole despre:
Anghel Iordănescu