MENIU

Dorel din Neamț a asfaltat o stradă în așa fel încât i-a blocat pe oameni în propriile curți

Dorel din Neamț a asfaltat o stradă în așa fel încât i-a blocat pe oameni în propriile curți. Foto: Captură Facebook

Este scandal într-o comună din județul Neamț după ce mai mulți oameni au rămas blocați în propriile curți din cauza unei străzi nou asfaltate. În imaginile care au apărut pe rețelele de socializare se vede că un bătrân cu dizabilități nu mai poate să deschidă poarta din cauza lucrării demne de filmele de comedie. 

Locuitorii dintr-o comună din județul Neamț se confruntă în prezent cu o situație cu totul excepțională, care i-a făcut să fie în centrul unui scandal local. Recent,o stradă din comună a fost asfaltată într-un mod inedit, lăsându-i pe mulți oameni blocați în propriile curți. Aceștia nu mai pot să iasă pe stradă, neputând să deschidă poarta de acces.

Situația a fost cauzată de constructorii care nu au luat în vedere înălțimea străzii până la poarta locuitorilor. Astfel, asfaltul a fost turnat într-un mod excesiv, făcând ca nivelul străzii să fie mai înalt decât poarta oamenilor. Această neglijență a constructorilor a o astfel de situație incredibilă și nefericită pentru cei afectați.

OMS cere evacuarea zilnică a 60 de bolnavi palestinieni în Egipt: RISC uriaș de epidemii mortale în Fâșia Gaza, inclusiv holeră

Problema ridicată de aceste imagini nu se referă doar la faptul că oamenii nu își pot deschide porțile, ci are consecințe mai grave asupra vieții de zi cu zi a locuitorilor. Mulți dintre aceștia nu pot ieși din curți pentru a-și desfășura activitățile obișnuite, sau pentru a-și procura hrana. Mai mult decât atât, cei bătrâni cu o sănătate mai șubredă sunt dependenți de medicamente, pe care acum nu le mai pot procura.

„Nu pot să ies din drum, trebuie să merg la dispensar, să îmi iau medicamentele, să fac cumpărături. Asta mi-e nemulțumirea. Să vină să facă, eu cu pensie de handicap nu îmi permit”, spune un localnic nemulțumit.

Videoclipul care a uimit internetul: O Toyota se transformă în cărăuș de lux și transportă un Maybach pe acoperiș

 

Mai multe articole despre:
asfalt asfaltare constructori medicamente