MENIU

Donald Trump, un nou gest controversat. Cum a contrazis-o pe o asistentă medicală VIDEO

Trump asistenta

Președintele Donald Trump a atras din nou atenția presei după ce a apostrofat-o pe o asistentă care s-a plâns de lipsa materialelor sanitare. Eposodul a avut loc chiar la Casa Albă, unde liderul  american s-a întânit cu o delegație a cadrelor sanitare medii.

În timpul discuțiilor, șefa Asociației Naționale a Surorilor Medicale din Statele Unite s-a plâns că în New Orleans sunt probleme cu materiale sanitare de primă necesitate, în primul rând măști. Asistenta a afirmat că ea însăși și-a reutilizat masca timp ce câteva săptămâni, calificând alimentarea cu astfel de produse drept ,,sporadică".  Replica lui Donald Trump nu a întârziat: ,,Sporadică pentru tine, dar nu sporadică pentru mulți alții. Pentru că am auzit invers (față de ceea ce a declarat asistenta - N.R).

De-a lungul perioadei de criză, Donald Trump a făcut o serie de declarații controversate, în general în sensul minimalizării sau a desconsiderării pericolului reprezentat de COVID. Cea mai vie polemică a fost stârnită de comentariul său despre injectarea de dezinfectanți. Lumea științifică, dar și fabricanții de astfel de producții au dat dezmințiri publice, de teamă că unii oameni ar putea pune în practică astfel de recomandări fără niciun fundament.

Mai multe articole despre:
trump vaccin virus injectie