MENIU

Donald Trump nu a renunțat la fotoliul de la Casa Albă pentru 2024. Ce spun însă Republicanii

Donald Trump nu a renunțat la fotoliul de la Casa Albă pentru 2024. Ce spun însă Republicanii

Preşedintele încă în funcţie al Statelor Unite, Donald Trump, intenţionează să anunţe că va candida în scrutinul prezidenţial din anul 2024. Planul său ar putea fi însă dat peste cap de  alegerile din cadrul Partidului Republican, afirmă surse citate de site-ul de ştiri Axios.com, citat de Mediafax.

Donald Trump a semnalat marţi, în cursul unui eveniment desfăşurat la Casa Albă, că vrea să candideze în 2024. "Au fost patru ani extraordinari. Încercăm să obţinem încă un mandat. Altfel, ne vedem peste patru ani", a declarat Donald Trump, conform jurnalistului CNN Kaitlan Collins.

Donald Trump depune eforturi pentru menţinerea aliatei sale Ronna McDaniel în funcţia de preşedinte al Convenţiei Naţionale a Partidului Republican, pentru a se putea impune în cursa pentru desemnarea candidatului formaţiunii în scrutinul prezidenţial din 2024.

Însă Donald Trump ar putea avea concurenţă puternică în interiorul propriului partid, astfel că nu se ştie dacă va putea candida în 2024. "Vor fi obstacole cu care nu s-a mai confruntat până acum. Cred că va avea mai multe probleme decât îşi poate imagina. Nu îl va lăsa nimeni să treacă uşor prin scrutinul intern. Singura întrebare deschisă este dacă presa va renunţa ori nu la dependenţa de apariţiile lui, acest factor va fi determinant", a declarat un politician republican.

Mai multe articole despre:
Trump