MENIU

Donald Trump a făcut anunțul. "Toată lumea dorește asta"

Donald Trump

Donald Trump (72 de ani) a anunțat că intenţionează să candideze pentru un nou mandat de președinte al SUA

Donald Trump și-a motivat decizia prin faptul că "toată lumea vrea acest lucru" şi pentru că niciun adversar democrat nu îl poate învinge.

Întrebat dacă intenţionează să candideze din nou pentru funcţia de preşedinte al Statelor Unite în anul 2020, Donald Trump a răspuns, potrivit publicaţiei Mail on Sunday, preluate de Mediafax: "Ei bine, intenţionez absolut acest lucru. Se pare că toată lumea vrea ca eu să fac acest lucru".

Donald Trump crede că niciun politician din Partidul Democrat nu îl poate învinge: "Nu văd pe nimeni" care poată face asta. Îi ştiu pe toţi şi nu văd pe nimeni".

Citește și: Donald Trump, gafă uriașă. Ce-a făcut președintele SUA

În noiembrie 2016, candidatul republican Donald Trump a câştigat scrutinul prezidenţial din Statele Unite, învingând-o pe Hillary Clinton.

"Este momentul să ne unim, pentru a fi o naţiune unită. Mă angajez să fiu preşedintele tuturor americanilor. Pentru cei care au ales să nu mă susţină, lansez un apel de a colabora pentru unificarea ţării", a spus Donald Trump, imediat după ce a câștigat alegerile din 2016.

"Vom reface infrastructura. Vom avea cea mai puternică economie din lume", a adăugat el, menționând că doreşte parteneriate, nu conflicte.

Mai multe articole despre:
SUA preşedinte Donald Trump anunt donald trump