MENIU

Dom Perri, cel mai popular brand italienesc, a ajuns în România. Istoria luxului

Dom Perri
Dom Perri
Dom Perri
Dom Perri
Dom Perri

Italia este considerată a fi țara cea mai la modă în lumea noastră. Aici s-au născut, au crescut și au creat capodoperele lor designeri ale căror nume au devenit de mult timp un nume de uz casnic. În acest articol ne vom uita la cel mai popular brand italienesc care a revoluționat țara noastră. 

Totul a inceput in 1981, odată cu nașterea lui Domenico Perri, în prezent Owner & CEO al companiei celebre de succes Dom Perri.

Milionarul Domenico Perri este designer italian și un antreprenor de succes. Afaceristul se bucură în prezent de un succes uriaș, atât în plan profesional cât și personal. Domenico este părinte, are un băiețel de 11 luni și este căsătorit cu Simona Perri, celebrul designer al casei de bijuterii S Jewellery. 

Casa de modă Dom Perri este un brand italienesc de lux care produce rochii, încălțăminte, accesorii și genți atât pentru femei cât și pentru barbati; dar și costume bespoke – ținute atemporale, elegante și practice potrivite pentru orice eveniment. 

Oamenilor bogati le-a placut și, fara sa-si dea seama, Dom Perri s-a adjudecat drept un brand al luxului. Design-ul este foarte simplu linii și siluete, dar culori non-standard, texturi și tranziții. Toate colectiile brand-ului prezinta o mare atentie la detalii.

Cu o capacitate de a ramane constant atractivi pentru tinerii de pretutindeni, marca Dom Perri a devenit un pilon principal pentru cele mai mari staruri de cinema, muzicieni si celebritati.

Astazi Dom Perri este marca preferata a oamenilor bogati care apreciaza moda. Adepti ai acestui brand sunt asemenea staruri precum Dana Săvuică, Simona Perri, Ana-Maria Păcuraru, Eva Zaharescu, Alexandru Constantin, Codruța Sanfira și Valentin Sanfira, Amalia Ursu, Cat Sonnya, Sensy și mulți altii.

Femeile care ocupa functii înalte s-au identificat cu stilul pe care îl propune Dom Perri, iar popularitatea brandului italian a atins cote maxime.

 

Mai multe articole despre:
dom perri brand italienesc brand de lux