MENIU

Doliu uriaș în muzica populară - A murit un artist foarte îndrăgit - S-a luptat timp de 6 ani cu o boală crunta, însă puțini știau

Doliu

Artistul Petrică Vița a încetat din viață. El a suferit de cancer de piele și, până acum, nu a dezvăluit public problema sa de sănătate cu care s-a confruntat timp de 6 ani. A fost unul dintre cei mai disciplinați pacienți.

În cazul lui Petrică Vița, boala a fost controlată până în ultimele luni. Din nefericire, starea sa s-a înrăutățit și a necesitat un tratament mai intens, în străinătate, la Viena, în Austria. A luptat timp de 6 ani, apărând mereu în fața publicului cu un zâmbet pe buze și și-a îndeplinit cu onoare responsabilitățile, conform Ziuadevest.ro.

Mulți artiști au decis să sprijine familia în acoperirea costurilor spitalizării și, în special, a tratamentului. Din păcate, astăzi, în timp ce la Sala Polivalentă din Reșița se pregătea montarea instrumentelor și echipamentelor pentru un concert caritabil, a sosit vestea tristă din Austria: Petrică Vița a pierdut bătălia cu viața.

Născut în satul Valeadeni din comuna Brebu la data de 25 iulie 1966, Petrică Vița a avut o viață plină de conexiuni muzicale. La data de 12 noiembrie 1991, el a îmbrățișat căsătoria cu Ramona Buiug, o talentată cântăreață de folclor bănățean, care a devenit cunoscută sub numele de Ramona Vița. Fiica lor, Georgiana Vița, a urmat și ea calea muzicii populare și a devenit o cântăreață în aceeași direcție.

Mai multe articole despre:
petrica vita cancer a murit muzica populara