MENIU

Doliu uriaș în lumea bisericească din România - A murit unul dintre cei mai iubiți preoți care a slujit timp de 40 de ani

Preotul Petru Aurel Lup

Doliu în lumea bisericească din România după ce s-a stins un preot extrem de îndrăgit de enoriași.

A murit părintele Petru Aurel Lup, un preot foarte iubit de enoriașii din parohia cu hramul "Adormirea Maicii Domnului" din Aleșd.

Părintele Petru Aurel Lup s-a ridicat la ceruri, lăsând un mare gol printre credincioșii din oraș, care îi ascultau vorbele cu har și povețele pline de înțelepciune.

Părintele era cunoscut iubitorilor de credință autentică și de înaltă spiritualitate prin vorbele sale de o vibrație divină.

<După cei peste 40 ani în care a slujit pe pământ a fost chemat să slujească în Ceruri.Dumnezeu sa-L ierte și să-L odihnească în pace>, a transmis primarul Aleșdului Ioan Todoca.

Conform comunicatului transmis de Inspectoratul de Poliție Județean, nefericitul incident s-a petrecut în apropierea localității Săbolciu, pe marginea drumului DN1. Din primele investigații, polițiștii au descoperit că bărbatul ar fi oprit mașina pe care o conducea pentru că i se făcuse rău. Pasagerul din mașină a solicitat intervenția personalului medical apelând 112. Însă, în ciuda manevrelor de resuscitare, șoferul a fost declarat mort de către medicul legist prezent la fața locului.

Mai multe articole despre:
a murit petru aurel lup doliu