MENIU

Doliu uriaș în fotbalul din România - Un antrenor de Liga 1 a murit în somn, la vârsta de 52 de ani

Doliu in fotbal

John Ene (52 de ani), fostul antrenor al Academicii Clinceni din sezonul trecut a fost găsit decedat, în cursul dimineţii de miercuri. 

Veste îngrozitoare, în această dimineață, pentru lumea fotbalului românesc! John Adrian Ene (53 de ani), fost portar la cluburi precum Ceahlăul, FC Brașov și Dunărea Giurgiu, a fost găsit fără suflare de către fiul său minor. Potrivit gsp.ro, Ene ar fi suferit un infarct în timpul somnului.

„Da, e adevărat, am aflat și eu în urmă cu câteva momente. Sunt consternat! Un băiat tânăr, de mare caracter, a lucrat la noi ani de zile... Înțeleg că ar fi făcut infarct în timp ce dormea, mi-au zis băieții de la club“, a declarat primarul Clinceniului, Adrian Budeanu, pentru gsp.ro.

Ionuț Teodorov, care deține clubul unde joacă fiul lui Ene, a reacțonat și el printr-o postare pe Facebook: „Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag. Nu îmi vine a crede. Aseară ne-am salutat și astăzi s-a întâmplat asta... Of, Doamne! Îți mulțumesc pentru toate vorbele bune și tot ce m-ai învățat. Îmi este greu să spun asta, prieten drag. Dumnezeu să te odihnească în pace“.

Mai multe articole despre:
doliu fotbal