MENIU

DOLIU pentru fotbalul românesc! Un fost jucător s-a prăbușit la pământ chiar în fața suporterilor

<p>Doliu &icirc;n muzică</p>

Încă o tragedie pe un stadion din România. Un fost jucător al echipei Gaz Metan Mediaș a făcut infarct chiar înaintea unui meci demonstrativ. Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, a fost resuscitat la fața locului de medici, însă și-a pierdut viața câteva ore mai târziu, la spital.

Fostul jucător al echipei Gaz Metan Ioan Aloman se ocupa de organizarea competiţiilor sportive la clubul din Mediaş, scrie B1.ro.

Iar duminică seara, după ce clubul de fotbal şi-a prezentat lotul în faţa suporterilor, urma un meci amical pe care echipa Old Boys a Gaz Metan urma să-l joace cu juniorii clubului.

La încălzire, însă, inima fostului fotbalist a cedat. Bărbatul, în vârstă de 60 de ani a căzut secerat chiar pe pista stationului.

Echipajul medical prezent la stadion a intervenit imediat și a început manevrele de resuscitare, iar la scurt timp au ajuns alte două ambulanțe.

„A facut un stop cardiorespirator, a fost resuscitat timp de 20 de minute, după care a avut funcții vitale, puls, tensiune, ritm pe EKG. Se suspicionează un infarct miocardic acut cu tulburare de ritm cardiac”, a spus un reprezentant al echipei medicale.

La doar 20 de minute de resuscitate, Ioan Aloman a fost transportat în stare critică la un spital din Mediaș. Ulterior, el a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la Târgu Mureș.

Cadrele medicale nu au mai reușit, însă, să îl țină în viață pe fostul sportiv. Ioan Aloman a încetat din viață la spitalul din Târgu Mureș.