MENIU

Doliu în teatrul românesc. Moarte șocantă - actor găsit fără suflare în casă, cu mâinile legate

Tragedie în lumea teatrului românesc! Un tânăr actor s-a stins din viață în condiții misterioase.

Ștefan Bouroșu a fost descoperit fără viață în apartamentul din Capitală în care locuia cu chirie. Tânărul era originar din Chișinău, Republica Moldova, însă se mutase în țara noastră cu câțiva ani în urmă.

Moartea actorului în vârstă de 32 de ani este învăluită în mister pentru că acesta a fost descoperit fără suflare într-o poziție nefirească, cu mâinile legate la spate. 

Tânărul a fost găsit într-un apartament situat pe Bulevardul Mihail Kogălniceanu, din București, având mâinile legate la spate. Cadavrul a fost descoperit chiar de către tatăl acestuia, care a trecut pe la locuința actorului, fiind îngrijorat pentru că nu mai reușea să dea de fiul său.

Pentru că medicii legiști care au examinat trupul fără viață nu au descoperit urme de violență, aceștia nu exclud ipoteza sinuciderii. Cauza exactă a morții lui Ștefan nu a fost însă elucidată. 

Actorul Ștefan Bouroșu a activat pe scena Teatrului Național „Eugène Ionesco” între anii 2013-2017 și s-a  făcut remarcat prin rolurile pe care le-a avut în piese precum „Oscar și tanti Roz” și „Drept ca o linie”. 

Mai multe articole despre:
stefan bourosu actor mort sinucidere actor