MENIU

Doliu în sportul românesc. A murit, într-un groaznic accident, în jud. Constanța

Doliu în sportul românesc. A murit, într-un groaznic accident, în jud. Constanța

Un cunoscut arbitru din Liga Națională de Baschet a murit, joi, într-un accident rutier petrecut în afara localității Ovidiu, mașina pe care o conducea acesta izbind violent un stâlp de beton de pe marginea drumului.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, accidentul s-a petrecut în jurul orei 11.10, pe DN 2A, între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe DN 2A, dinspre Ovidiu către Mihail Kogălniceanu, iar pe fondul neatenției în conducere ar fi pierdut controlul direcției de mers către dreapta, intrând în coliziune cu un stâlp din beton. La fața locului au ajuns imediat cadrele medicale de la SMURD și Ambulanță, dar bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul, scrie realitateadeconstanta.net.

Victima, Valentin Negrea, era un cunoscut arbitru din Liga Națională de Baschet, anunțul decesului său fiind postat și pe pagina de Facebook a Federația Română de Baschet, postare care a strâns sute de mesaje de condoleanțe.

Mai multe articole despre:
Valentin Negrea