MENIU

DOLIU în lumea muzicii populare. O mare cântăreaţă a murit, într-un accident înfiorător

<p>DOLIU &icirc;n lumea muzicii populare. O mare c&acirc;ntăreaţă a murit, &icirc;ntr-un accident &icirc;nfiorător</p>
<p>DOLIU &icirc;n lumea muzicii populare. O mare c&acirc;ntăreaţă a murit, &icirc;ntr-un accident &icirc;nfiorător</p>

Anamaria Pop si-a pierdut viata, duminica, la Cicarlau. Solista s-a izbit cu autoturismul de un copac. Duminica trecuta, a implinit 37 de ani.

Solista de muzica populara Anamaria Pop si-a pierdut viata, duminica, putin dupa ora 16.30. Aceasta nu a mai putut controla masina pe care o conducea, a iesit in decor si s-a izbit de un copac aflat pe marginea drumului. Pasagerul a ajuns la spital, scrie ziarmm.ro.

La fata locului au intervenit mai multe echipaje de interventie.

”La locul accidentului s-a actionat cu un echipaj de descarcerare, unul de stingere a incendiilor si un echipaj SMURD-terapie intensiva mobila. S-au facut manevrele de resuscitare, insa victima din pacate a decedat”, a declarat Oana Alexa-Gonczi, purtator de cuvant ISU Maramures.

”In legatura cu accidentul de circulatie mortal produs pe DN 1C, pe raza localitatii Cicarlau, echipa de cercetare se afla la fata locului si desfasoara verificari. Primele informatii au relevat ca o femeie de 37 de ani, care conducea un autoturism, a pierdut controlul directiei de mers, a parasit partea carosabila si a intrat in coliziune cu un copac. In urma impactului, conducatoare auto a decedat, iar un pasager a fost ranit. Cercetarile continua”, a declarat Florina Metes, purtator de cuvant Politia Maramures.

Solista vocala Anamaria Pop a implinit duminica, 11 august, 37 de ani.

Mai multe articole despre:
Anamaria Pop