MENIU

DOLIU în lumea muzicii populare de la noi. A murit astăzi, după o lungă luptă cu o boală nemiloasă!

Mariana Piţigoi, artista care în urmă cu câteva luni îşi vindea hainele pentru a putea supravieţui, a murit. Artista a fost răpusă de o boală nemiloasă.

Mariana Piţigoi vorbea de această boală încă din octombrie anul trecut, când a fost invitată la Acces Direct. Atunci ştia doar că este suspectă de acea boală cumplită. Trupul neînsuflețit al artistei va fi depus la capela Șișești, mâine, 10 februarie. Înmormântarea va avea loc duminică, 11 februarie, la ora 13, scrie gazetamondenatv.ro.

"Sunt suspectă de cancer. Eu trebuie să mă odihnesc. Cred că Dumnezeu nu m-a părăsit niciodată. Această cruce să nu mă supăr că mi-a dat-o.

Sunt costumele mele populare. Vreau să le dau pentru a-mi cumpăra medicamente. Dau această colecție a sufletului meu ca să merg mai departe. (...) Eu mi-am pierdut și o soră când aveam cinci ani. Tata a murit când aveam 15 ani. Nepoțica la vaccinul de un an a făcut o pareză. Era sensibilă și a pățit o viroză, 2011, 20 ale lunii, în cinci zile deja s-a terminat cu ea.. N-a mai rezistat corpul ei. A murit în somn. Fiica mea la câteva luni s-a simțit rău. Tot organismul o părăsea. A murit de inimă rea. Soțul meu a murit în 2012", a povestit Mariana Piţigoi în urmă cu