MENIU

DOLIU în lumea medicală: un renumit medic, antivaccinist, a murit de Covid: "L-a lovit năprasnic" 

DOLIU în lumea medicală: un renumit medic, antivaccinist, a murit de Covid

Medicul stomatolog Laur Fratostiteanu a murit după ce a fost testat pozitiv. Era cunoscut drept antivaccinist convins.

Medicul stomatolog iesean Laur Fratostiteanu, care era și chitaristul trupei ieșene „Titan” și unul dintre cei mai cunoscuți basiști din România, a murit din cauza infectării cu noul coronavirus.

Anunțul a fost făcut de un apropiat al său, medicul Lucian Burlea, pe Facebook. Laur Fratostiteanu era medic stomatolog, scrie site-ul stirideiasi.ro.

"Mi-a murit un prieten vechi și foarte drag. Laur Fratostiteanu, medic stomatolog și unul dintre cei mai mari bass-iști din România, înainte de ’89, chiar și după, un mare jazzman și unul dintre cei mai frumoși oameni, atât fizic, cât și caracterial, pe care i-am cunoscut în întreaga mea existență. Era frumos ca un actor și era bun, ca o rudă directă de-a lui Dumnezeu. Avea o lumină în privire și o căldură în zâmbet, cu totul și cu totul speciale. Cred că era mai mare decât mine, cu circa 3-4 ani. A fost bass-istul trupei Titan, din Iași, o trupă la vremea respectivă, avangardistă, cu intrumentiști foarte buni și care au avut un impact real puternic, pentru noi, cei care atunci iubeam muzica rock. Din nefericire, și-mi pare rău că spun asta, aici, a fost un mare antivaccinist. Covid l-a lovit năprasnic", a scris Lucian Burlea, pe Facebook.

Mai multe articole despre:
Laur Fratostiteanu