MENIU

DOLIU în lumea medicală românească! Celebrul doctor Ciomu a murit subit

Dr. Ciomu Naum Nicolae

Este doliu în lumea medicală românească, după ce controversatul doctor Ciomu a murit subit, la vârsta de 73 de ani.

Dr. Ciomu Naum Nicolae și-a pierdut viața la începutul acestei săptămâni, la vârsta de 73 de ani.

Medicul a ajuns celebru în spațiul public românesc după cazul de malpraxis în care a fost acuzat că în luna iulie 2004 a secționat din greșeală penisul unui bărbat de doar 34 de ani.

Tragicul anunț a fost făcut chiar de către clinica la care acesta începuse să profeseze din nou. Într-o postare pe pagina de Facebook, reprezentanții clinicii au anunțat că medicul a încetat din viață, transmițând totodată și condoleanțe familiei.

Pe de altă parte, sursa citată nu a precizat care a fost cauza morții.

„Începem săptămână cu o veste tristă domnul Doctor Ciomu Naum Niculae a plecat în lumea cea fără de dor. Dumnezeu să-l odihnească în pace! A fost un luptător, un spirit tânăr, un medic cu o experiență și memorie monumentala, un coleg minunat pe care nu-l vom uita.

A fost o onoare pentru noi să ne fie coleg și mentor. Condoleanțe familiei și celor apropiați!” a fost anunțul clinicii.

Reamintim faptul că dr. Naum Ciomu a avut un trecut destul de controversat. Totul a început în anul 2004, atunci când acestuia i-a fost retras dreptul la libera practică.

La acel moment, experții de la Institutul de Medicină Legală ”Mina Minovici” au ajuns al concluzia că Naum Ciomu avea discernământ în momentul operației.

În ceea ce privește situația victimei medicului, în vârstă de 34 de ani, bărbatul a primit pe post de despăgubiri suma uriașă de 500.000 de euro, o parte din bani fiind direcționați spre tratamentele medicale absolut necesare.

După 16 ani de la teribilul incident, acesta și-a refăcut viața s-a căsătorit și a suferit și o operație de reconstrucție care l-a ajutat să revină la viața sa din trecut.

Mai multe articole despre:
Ciomu doctor Ciomu doliu deces