MENIU

Doliu în familia Dolănescu - A murit încă un mare artist: "Ne-a părăsit pentru a cânta alături de Ion Dolănescu în corul îngerilor"

A murit

A murit fratele lui Ion Dolănescu, Nelu Dolănescu. Anunțul a fost făcut de organizatorii festivalului Național Ion Dolăescu.

Este doliu în familia Dolănescu. Nicolae, unul dintre frații marelui artist Ion Dolănescu, s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare, pe pagina de Facebook Festivalul Național Ion Dolănescu.

”Artistul Nicolae Dolănescu ne-a părăsit pentru a cânta în corul îngerilor alături de fratele său, marele artist liric Ion Dolănescu. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, este mesajul care apare pe pagina de Facebook Festivalul Național Ion Dolănescu.

De asemenea, și Ionuț Dolănescu a transmis un mesaj, după ce a aflat de moartea unchiului său: ”Nicolae Dolănescu, unul dintre frații alături de care tatăl meu, Ion Dolănescu, a urcat pe scenă și a făcut fericiți atâția români, ne-a părăsit pentru totdeauna. Rămas bun, unchiu’ Tae!”.

Mai multe articole despre:
doliu ion dolanescu a murit muzica populara