MENIU

DOLIU imens - Lumea muzicală este în șoc: A murit la numai 31 de ani

DOLIU imens - Lumea muzicală este în șoc: A murit la doar 31 de ani

Lumea muzicală este în șoc! Este doliu imens în aceste zile după ce un mare artist iubit de tânăra generație a murit la doar 31 de ani.

Jamal Edwards, foarte cunoscut antreprenor britanic și vedetă pe Youtube, a murit la vârsta de 31 de ani. Informația a fost confirmată și de managerul lui, potrivit Daily Mail. Mama sa a transmis un mesaj tulburător.

„Cu durere în suflet confirm acum că frumosul meu fiu, Jamal Edwards, a murit ieri dimineață, după o boală neașteptată. Eu, sora lui, Tanisha, și restul familiei și prietenilor lui suntem devastați. El era centrul lumii noastre”, a scrie ea pe Twitter, potrivit news.sky.com. Mama tânărului artist a făcut apel pentru discreție în aceste momente atât de dureroase.

Jamal Edwarrs a cunoscut celebritatea după ce a lansat platforma SBTV, prin care i-a ajutat pe marii Ed Sheeran, Rita Ora, Stormzy sau Jessie J să se lanseze. 

Antreprenorul britanic a murit duminică dimineață, potrivit informațiilor furnizate de managerul său, fără a se preciza, însă, cauza morții acestuia.

El a participat la Brit Awards la începutul lunii februarie și la sfârșitul săptămânii trecute, sâmbătă, ar fi fost DJ la un concert în nordul Londrei.

Și Prințul de Wales, Charles, alături de soția sa, Camilla, a trimis un mesaj la decesul tânărului artist: „Mă gândesc la familia lui Jamal Edwards astăzi. Un ambasador pentru generația tânără. O inspirație pentru mulți.”

Și primarul Londrei, Sadiq Khan, a transmis un mesaj: ”Muzica britanică și divertismentul au pierdut o stea. Gândurile mele bune se îndreaptă spre oamenii dragi ai lui Jamal”.