MENIU

Doina Pană, audiată la DIICOT în dosarul otrăvirii cu mercur

Doina Pana

Fostul ministru al Apelor și Pădurilor, Doina Pană, va fi audiată vineri la DIICOT, în dosarul ce anchetează reclamaţia fostului ministru privind o presupusă otrăvire cu mercur, potrivit Romania TV.

Miercuri, DIICOT a anunţat că s-a începută urmărirea penală in rem pentru constituire de grup infracțional organizat și tentativă de omor după plângerea fostului ministru Doina Pană, precizând că încă nu există un suspect, dar că au fost audiate multe persoane.

Doina Pana a anunţat, la mijlocul săptămânii trecute, că ar fi fost otrăvită cu mercur şi că acesta ar fi motivul pentru care a demisionat din Guvernul Tudose.

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, a precizat că Doina Pană l-a informat încă de la sfârşitul anului 2017 despre problemele de sănătate apărute, ulterior şi despre intenţia de a depune o plângere penală după primirea rezultatului analizelor medicale, care au indicat o intoxicaţie cu mercur, demers cu care a fost de acord şi el, potrivit Agerpres.

Pe de altă parte, numele lui Radu Moldovan a fost vehiculat şi ca posibil suspect, ipoteză infirmată atât de el, cât şi de Doina Pană. 

Mai multe articole despre:
Mercur Liviu Dragnea Doina Pană otrăvită