MENIU

Doi tineri, între care unul minor, au fost reţinuţi după ce au intrat în casa unui bătrân şi l-au tâlhărit

Sursa foto: Poliția Română

Doi tineri din judeţul Brăila, unul de 19 ani şi celălalt de 17 ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după ce au intrat cu feţele acoperite în casa unui bătrân şi l-au tâlhărit. Prejudiciul este în valoare de 3.900 de lei, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

La data de 28 octombrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Făurei au fost sesizaţi de un bărbat cu privire la faptul că două persoane necunoscute ar fi intrat în casă peste vecinul său.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar din primele date s-a constatat faptul că în noaptea de 27 spre 28 octombrie, în jurul orei 04,00, două persoane necunoscute, ce aveau feţele acoperite, ar fi pătruns fără drept în locuinţa unui bărbat în vârstă de 75 de ani, din satul Pântecani, unde sub acte de constrângere i-ar fi sustras 3.900 de lei. La data de 1 noiembrie, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat şi depistat un tânăr în vârstă de 17 ani, din localitatea Sătuc, şi un tânăr, în vârstă de 19 ani, din satul Pântecani, ambii bănuiţi de săvârşirea faptei", se arată într-un comunicat remis de IPJ Brăila.

Cei doi tineri au fost reţinuţi pe bază pe ordonanţă pentru 24 de ore, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru tâlhărie calificată.

Prejudiciul în valoare de 3.900 de lei a fost recuperat în totalitate de poliţişti.

În cursul zilei de miercuri faţă de cei doi vor fi luate măsurile legale.

Mai multe articole despre:
tineri retinuti braila