MENIU

Doi tineri de 23 de ani au murit la Putna, după ce au intrat cu maşina într-un copac

Accident la Putna

Doi tineri de numai 23 de ani au murit, luni seara, în localitatea Putna din judeţul Suceava, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un copac, potrivit Mediafax.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, accidentul s-a petrecut, luni seara, pe raza localităţii Putna, unde un autoturism în care se aflau două persoane a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit violent de un copac.

"În urma accidentului, au rezultat două victime, dintre care una a fost găsită decedată la locul accidentului, prezentând leziuni incompatibile cu viaţa, şi o a doua persoană rănită a fost găsită inconştientă, fiind începute menevrele de resucitare. Din păcate şi aceasta a fost declarată decedată", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, plt. adj. Alin Găleată.

Poliţiştii Serviciului Rutier Suceava au declanşat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

Din primele informaţii rezultă că şoferul autoturismului a pierdut controlul asupra volanului, a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a izbit de un copac aflat pe marginea drumului.

Mai multe articole despre:
accident rutier