MENIU

Doi tineri au fost găsiţi morţi într-o maşină. Un al treilea era inconştient pe bancheta din spate

Trei tineri au fost gasiti - doi morti si unul in stare de inconstienta - intr-un autoturism stationat pe drumul european E 81, la intrarea in Bobota, langa fantana arteziana.

Autoritatile au fost anuntate sambata, 12 decembrie, prin 112 la ora 14.30, ca trei tineri se afla in autoturismul stationat cu motorul pornit si ca nu dau semne ca sunt in viata.

La fata locului s-a deplasat o ambulanta de la SImleu si o ambulanta SMURD. Echipajele au constatat ca doi din cei trei tineri din masina erau morti, iar al treilea era in stare de inconstienta, dar avea puls. I s-a acordat primul ajutor si de la Zalau a fost chemata inca o ambulanta cu medic, echipajul reusind resuscitarea tanarului, transportat apoi la Urgenta Spitalului Judetean, conform graiulsalajului.ro.

Autoturismul avea numere de inregistrare de Calarasi si se presupune ca tinerii au stationat in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 4.00, pentru a se odihni in masina si s-au asfixiat din cauza gazelor de la motor.

Politia spune ca victimele sunt soferul, de 23 de ani, din Bucuresti, pasagerul din dreapta fata, de 21 de ani, din Dambovita, iar tanarul care a scapat cu viata este din Calarasi si are 23 de ani.

Mai multe articole despre:
monoxid de carbon au murit