MENIU

Doi pescari au scos din apă un bărbat care se îneca, crezând că au prins un pește uriaș

Doi pescari au scos din apă un bărbat care se îneca, având impresia că e un pește uriaș

 Un bărbat cu probleme locomotorii, care a căzut în râul Mureș, a fost salvat în mod absolut miraculos și neprevăzut de către 2 pescari. Aceștia l-au agătat cu undițele și l-au tras la mal, convinși că au prins un pește uriaș. 

Incidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în zona localității arădene Milova. 

Bărbatul salvat plecase cu barca alături de doi prieteni, dar ambarcațiunea s-a scufundat și toți trei au fost luați de apă. 

"Bărbaţii căzuţi în apă au încercat să se salveze, însă au fost purtaţi în aval, iar la un moment dat cei trei bărbaţi s-au depărtat unul de celălalt din cauza curentului puternic şi a întunericului. Mai bine de câţiva kilometri au fost purtaţi de ape, iar bărbatul cu handicap locomotor s-a agăţat întâmplător în linia unei undiţe de pescuit, lansată de către un cuplu ce se afla la pescuit în acea zonă. Crezând că este o captură uriaşă, cei doi pescari au depus eforturi mari să îl aducă la mal. Surpriza a fost pe măsură în momentul în care şi-au dat seama că \"marea captură\" este un om. Cei doi l-au scos pe bărbat din apă", a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, citat de Agerpres.

Cei doi pescari au sunat la 112 să anunțe și disparția celorlați doi bărbați, dar între timp aceștia au reușit să se salveze. 

sursă foto: Agerpres

Mai multe articole despre:
pescari inecat peste pescuit