MENIU

Doi membri ai clanului Caran, arestaţi după ce au şantajat un bărbat

Doi membri ai clanului Caran, arestaţi după ce au şantajat un bărbat

Doi membri ai clanului Caran au fost arestaţi preventiv, de Judecătoria Sectorului 1, după ce ar fi şantajat un bărbat care a intermediat angajarea unor muncitori în Germania, căruia i-au cerut 20.000 de euro pe motiv că angajatorul i-a concediat fără să le achite salariile.

"În ziua de joi, 20 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Grupuri Infracţionale Violente, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale - IGPR şi al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale - DGPMB, au pus în aplicare două mandate de aducere emise de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti într-un dosar privind comiterea infracţiunii de şantaj", arată vineri Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, în 7 februarie, un bărbat a mers la Poliţia Capitalei şi s-a plâns că, în seara zilei precedente, mai mulţi bărbaţi, apropiaţi ai clanului Caran, l-au căutat la firma de catering a soţiei sale şi i-au transmis că trebuie să vină la o întâlnire.

Acesta s-a întâlnit, a doua zi, la un mall din cartierul Băneasa, cu Daniel Feraru, Costin Dale şi Romică Tudorel Cojocaru, care l-au ameninţat şi i-au cerut 20.000 de euro. Cei trei i-au reproşat că a intermediat angajarea de către o firme de construcţii din Germania a unei echipe de zece muncitori, însă oamenii nu au mai fost plătiţi de angajatorul german, care i-a concediat, nemulţumit de munca prestată de aceştia, au precizat sursele citate.

Cei trei au fost ridicaţi joi de poliţiştii bucureşteni, ulterior fiind prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Sectorului 1. Instanţa a emis mandate de arestare preventivă pentru Daniel Feraru şi Costin Dale, iar în cazul lui Turorel Cojocaru a dispus cercetarea în libertate.

Mai multe articole despre:
arestat şantaj clan Caran clanul Caran