MENIU

Doi copii din Galați și-au găsit mama și concubinul morți în casă. Bărbatul ar fi ucis-o pe femeie, apoi s-a sinucis

Sursa foto: Arhivă

Scene înfiorătoare pentru doi copii, care şi-au descoperit mama şi pe iubitul acesteia morţi în casă, într-o localitate din Galaţi. Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi ucis-o pe femeie, apoi s-a sinucis.

Cei doi copii, când au ajuns acasă după ce au fost în vizită la o mătușă, și-au găsit mama și concubinul acesteia fără suflare în casă. Fata de 17 ani l-a găsit pe bărbat mort în garaj, în timp ce băiatul de 10 ani și-a descoperit mama fără suflare într-una dintre camerele locuinței.

Femeia de 32 de ani ar fi fost dezbrăcată, potrivit anchetatorilor. Aceasta a fost, cel mai probabil, strangulată de bărbat, iar concuinul de 42 de ani și-a pus, ulterior, capăt zilelor. Cei doi trăiau împreună de aproximativ opt ani, iar cunoscuţii spun că se certau des pentru că bărbatul era gelos, însă nimeni nu se aștepta să se ajungă la o asemenea tragedie.

Cei doi copii vor primi consiliere psihologică de la specialiștii Direcției pentru Protecția Copilului. Deocamdată, rămân în cadrul familiei, la rudele care au stabilit că vor să aibă grijă de ei.

A fost deschis un dosar penal în acest caz, iar trupurile celor doi au fost ridicate pentru necropsie.

Mai multe articole despre:
galati copii galati decese sinucidere crima