MENIU

Doctorul Virgiliu Stroescu a dezvăluit secretul unei slăbiri masive - Preparatul minune care te poate ajuta să pierzi multe kilograme

Doctorul Virgiliu Stroescu a dezvăluit secretul unei slăbiri masive

Doctorul Virgiliu Stroescu a dezvăluit secretul unei slăbiri masive. Un preparat minune poate ajuta la o slăbire accelerată. Doctorul Virgiliu Stroescu a dezvăluit secretul său într-un podcast. Medicul susține că o persoană poată să slăbească până la un kilogram într-o zi dacă ar consuma un aliment popular în bucătăria românească. Să îl urmarim si sa aflam despre ce este vorba. 

Doctorul Virgiliu Stroescu a dezvăluit secretul unei slăbiri masive.

„Când cineva este foarte grav și vrea să slăbească, să slăbească masiv, am oameni care au venit cu 130 de kile și i-am adus la 70. Luni, miercuri, vineri numai supă, trei litri de supă, nimic altceva. După o lună se obișnuiește perfect organismul.

Cât mai vegetală, cât mai gustoasă, dar să aibă jumate apă. Că dacă e o cremă din aia de supă, după ce mănânci, te faci dublu.

Te scoli dimineața, îți bei supa, doi litri, îți bei apa, te-ai săturat, pleci sătul că ai băut supa, după o oră două te cheamă că iese afară apa, mai bagi al doilea rând și în ziua aia slăbești minim un kil”, a spus doctorul Virgiliu Stroescu.

Mai multe articole despre:
doctor stroescu slabit secret