MENIU

Doctorul i-a salvat viața, după ce a fost grav rănit. 9 ani mai târziu, pacientul revine la el și...

În 2007, un hoț înarmat a împușcat grav un student în abdomen, apoi a fugit de la locul faptei. Victima sa a rămas într-o stare critică pe caldarâm.

Kevin Morton avea 22 de ani atunci. Era student la Universitatea Oakland din Rochester, Michigan, Statele Unite. Într-o noapte, târziu, tânărul lucra peste program la un magazin.

După ce a făcut închiderea a plecat în parcare. În timp ce se apropia de mașina sa, un bărbat a apărut de nicăieri și l-a împușcat.

Cineva a chemat de urgență o ambulanță, iar Morton a fost dus la spital. Din cauza rănii, tânărul mai avea doar 10% șanse de supraviețuire.

Doar un singur medic a crezut că acesta poate trăi. Este vorba despre Dharti Sheth-Zelmanski, medic de gardă la Spitalul Detroit’s St. John.

Medicul a fost alături de băiat pe perioada spitalizării și a făcut tot posibilul pentru ca acesta să se însănătoșească.

Printr-un miracol, Kevin și-a revenit. După 9 ani, acesta s-a întors la spitalul unde era cât pe-aci să moară. Devenise la rândul său medic, doctorița care i-a salvat viața fiindu-i inspirație, scrie shareably.net.

Mai multe articole despre:
spital împuşcat pacient doctor kevin morton