MENIU

Prognoza meteo. Vremea împarte ţara în două: unde se adună norii, unde va fi soare

Vremea se menţine călduroasă, cu temperaturi peste media normală pentru această perioadă. În schimb, în anumite regiuni e posibil să apară burniţa, dar şi ceaţa. Află, din materialul următor, cum va fi vremea săptămâna viitoare.

"Frigul nu vine, dar nu mai e la fel de cald. Nu a ieşit deloc soarele azi. Situaţia e valabilă pentru toată partea de S şi E a ţării. Din cauza norilor joşi, soarele nu trece şi apare burniţa. Dimineaţă, va fi un pic de ceaţă", a declarat, într-o intervenţie la Realitatea TV, meteorologul Elena Cordoneanu.

Dincolo de Carpaţi, în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, dar şi în zonele de deal şi munte, vremea va fi, în continuare, bună. "Asta nu înseamnă că nu vor mai fi nori, dar va fi şi soare. Dar ei nu sunt periculoşi, mai mult de o burniţă nu dau", a explicat meteorologul.

"Aşa va fi în zilele următoare până la sfârşitul săptămânii viitoare, chiar şi la inceputul ei. Frig nu va fi şi asta face să avem valori ale maximelor pe toate aceste zile cam între 15 şi 25 de grade. Normal ar fi ca, la această dată, să avem până în 15 grade. E mai cald decât normal. Dar e mult mai cald dincolo de Carpaţi şi la munte", a mai spus Elena Cordoneanu.

Mai multe articole despre:
meteo vremea prognoză meteo