MENIU

Diva muzicii românești l-a întâlnit pe Dalai Lama. Ce le-a transmis din Tibet fanilor

Loredana Groza se află într-o călătorie spirituală în India și Tibet și a ajuns în orașul în care locuiește DAlai Lama, Dharamshala. Acolo, ea l-a întâlnit pe liderul spiritual care inspiră o lume întreagă.

Loredana Groza a postat și pe facebook o fotografie în care ea și Dalai Lama se țin de mână. Fotografia este însoțită de următorul text:

”Mi-am dorit mult să-l întâlnesc pe Dalai Lama. Voiam să-i spun că-l iubesc și voiam să simtă că dragostea mea vine din ceea ce am învățat de la EL. Să-i dăruiesc puțin din ceea ce, cu ajutorul lui, am învățat să primesc de la oamenii buni care inspiră și mă însoțesc în viață și pe scenă. ”Love and compassion are necessities, not luxuries. Without them humanity cannot survive.” Zilele trecute când l-am întâlnit mi-a dat o misiune și voi face tot ce ține de mine pentru că Dalai Lamă să vina în România.Cu dragoste, din inimă. Loredana”

Artista a povestit în multe interviuri despre preocupările sale pentru o educație spirituală susținută, fiind o frecventă practicantă de yoga și o promotoare a unui stil de viață sănătos și echilibrat. Întâlnirea cu Dalai Lama era unul dintre marile sale visuri care, iată, a devenit realitate

Mai multe articole despre:
Tibet Dalai Lama Loredana intalnit