MENIU

Disperarea românilor atinge cote alarmante! Un bărbat a distrus aparatele, supărat că a pierdut la jocurile de noroc

Român supărat că a pierdut la "păcănele" / Captură video

Disperarea românilor a atins cote maxime. Fără bani, cu salariile mici și puși în fața valului de scumpiri, tot mai mulți oameni își pun speranțele în cea mai ușoară variantă de a câștiga bani: jocurile de noroc. Dependența a adus însă românii în prag de nebunie. Recent, un bărbat supărat că jocurile de noroc i-au distrus viața, a făcut prăpăd într-un cazinou de lux din Capitală. Omul a pus mâna pe un scaun și s-a răzbunat pe șase aparate. 

În imagini se vede cum angajații cazinoului încearcă să-l oprească pe bărbat, însă orbit de furie continuă să spargă pe rând aparatele din sala de jocuri. În tot acest timp, el striga că și-a pierdut toată averea și că a picat în patima jocurilor de noroc. Acesta și-a vândut casa și și-a lăsat copiii fără avere.

"M-ati nenorocit. (...). Sa imi dati banii. Da-mi banii copiilor mei inapoi! Ba, mi-ati distrus familia! Am pierdut peste 200 milioane de euro", striga barbatul, manios ca si-a pierdut banii la jocurile de noroc.

În cele din urmă, bărbatul a fost reținut de polițiști, iar acum este cercetat pentru comiterea infracțiunii de distrugere. El s-ar putea alege cu închisoare de la 3 luni la 2 ani.

Zilele trecute, un alt caz a șocat țara. Un tânăr de 21 de ani a atacat angajata unei săli de jocuri din Pitești, apoi i-a furat banii din casa de marcat și s-a făcut nevăzut. Bărbatul a intrat cu o cagulă pe față, apoi s-a năpustit asupra femeii pe care a lovit-o cu sălbăticie și a tăiat-o cu un cuțit.

După ce a reușit să o pună la pământ, hoțul a furat 2.000 de lei, banii din casa de pariuri și a fugit. Imediat femeia a sunat la 112. Ea a ajuns la spital unde a primit îngrijiri medicale. Bărbatul a fost prins a doua zi. El a fost reținut, apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Și la Craiova, trei tineri au jefuit o sală de jocuri și au dispărut. Suma pe care au furat-o: 2.500 de lei. Aceștia au fost prinși și reținuți de polițiști pentru 30 de zile. 

Mai multe articole despre:
pacanele jocuri de norc romani barbat