MENIU

Dispariția unei atlete din Brăila a șocat România. Familia a aflat ce s-a întâmplat. E cutremurător

Una dintre fostele mari sperante ale atletismului brailean, Elena Gritca, in varsta de 18 ani, ar fi fugit de acasa, impreuna cu un fost coleg din scoala generala, de care s-ar fi indragostit nebuneste. Dupa ce mama tinerei i-a reclamat disparitia la Politie, prietenii familiei au reusit sa afle ca Elena a parasit tara, aflandu-se in Italia, scrie infobraila.ro.

Speriata de furtuna care a pornit dupa ce oamenii legii au dat-o in urmarire nationala, eleva Liceului cu Program Sportiv si-a contactat familia si a decis sa se intoarca acasa, parasindu-si iubitul.

Sute de persoane, printre care si cunoscuti ai tinerei, au comentat disparitia pe o retea de socializare, afirmand, atunci cand inca nu se stiau motivele plecarii, ca aceasta a ajuns pe mana proxenetilor. 

Mama Elenei i-a anuntat pe politistii ca fiica sa, care ar fi plecat sa se plimbe, la inceputul saptamanii trecute, nu a mai revenit la domiciliu.

Gritca este eleva a Liceului cu Program Sportiv, fiind pana in urma cu cativa ani, cand s-a retras din sport, una dintre cele mai medaliate tinere altlete ale Brailei.

Din primele cercetari efectuate de oamenii legii a reiesit ca fata a plecat de la domiciliu, in ziua de 28 iulie, in jurul orei 18:00, spunandu-i mamei ca merge sa se plimbe, fara sa se mai intoarca. In urmatoarea zi, a trimis mamei sale un sms, anuntand-o ca este in drum spre Constanta si promitandu-i ca o va contacta ulterior, lucru care nu s-a intamplat.

Mai multe articole despre:
Italia Brăila dispariţie Elena Gritca