MENIU

Dinu Pescariu o bagă la apă pe Ecaterina Andronescu

Andronescu si Pescariu

Dinu Pescariu le cere astăzi magistraților de la Înalta Curte de Casație și Justiție să îi ridice controlul judiciar în dosarul în care este acuzat că a instigat şi că a făcut abuz în serviciu în legătură cu preluarea bazei sportive "Cutezătorii".

Dinu Pescariu, anchetat de DNA în dosarul bazei Cutezătorii, a declarat joi dimineață, la intrarea la ÎCCJ, că îl miră faptul că Ecaterina Andronescu a spus că nu s-a întâlnit niciodată cu el.

"Mă miră treaba asta. Ne-am întâlnit și în 2001, când am semnat primul contract, și când s-a semnat al doilea contract", a spus Pescariu, pus sub control judiciar de procurorii DNA pentru abuz în serviciu în dosarul privind concesionarea bazei Cutezătorii.

"Cu siguranță cred că nu poate să nege că ne-am întâlnit", a adăugat fostul tenismen. Întrebat despre rolul fostului ministru al învățământului în prelungirea cu 25 de ani a locațiunii bazei, Pescariu a răspuns, potrivit Hotnews, că "din moment ce am ajuns la prelungirea asta, înseamnă că toată lumea a fost de acord."

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a spus, miercuri, la ieșirea de la DNA, unde a fost audiata în dosarul privind bază sportivă "Cutezătorii" că ea nu s-a întâlnit niciodată cu fostul tenismen și că pe documentele legate de concesionarea bazei sportive nu apare semnătura sa.

Mai multe articole despre:
Dinu Pescariu