MENIU

Dinamo a câștigat Supercupa României la handbal masculin

Supercupa României la handbal masculin s-a disputat la Brașov, pe 25 august

Handbaliștii de la Dinamo și-au trecut în cont primul trofeu al sezonului. Supercupa României, meciul care opune campioana și câștigătoarea Cupei României din sezonul anterior, a poposit pentru a treia oară în vitrina CS Dinamo București, după ediția din urmă cu un an și cea de acum trei ani.

Supercupa României la handbal masculin s-a disputat la Brașov, în Sala Dumitru Popescu Colibași – Brașov, pe 25 august, între campioana României - Dinamo București și căștigătoarea Cupei României - Poli Timișoara.

După un meci strâns disputate de ambele echipe între care există o rivalitate veche, Dinamo a reușit să câștige, acumulând, astfel, încă un trofeu de supercupă. 

Dinamo s-a impus cu scorul de  26-24 (13-10) și a trimis un semnal cât se poate de clar că va fi o echipă greu de învins și în noul sezon.

Jucători pe teren: Missaoui (3 intervenții), Heidarirad (8 intervenții), Lazăr - Alouini 7, Kuduz 6, Bannour 4, Savenco 1, Vujic, Negru 3, Gavriloaia 4, Mousavi 1, Dima, Asoltanei, Hossu, Zulfic, Nantes.
Răzvan Gavriloaia a fost declarat jucătorul meciului!

Tot astăzi, la Braşov, se va disputa şi Supercupa României la handbal feminin, între campioana en-titre SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti, câştigătoarea Cupei României în 2019.

Mai multe articole despre:
null