MENIU

Dieta secretă cu care Oprah a slăbit 15 kg. Vedeta a mâncat aceste fructe

Ai kilograme în plus de care vrei să scapi repede? Dacă vrei să pierzi în greutate, dar dietele te-au obosit, atunci îți propunem un fruct puternic, care te va ajuta să faci asta, fără prea mari bătăi de cap! Ai auzit de fructul Acai ? Acestea sunt un produs natural perfect pentru a pierde în greutate. Și, știați că Oprah Winfrey a slăbit aproape 15 kilograme după ce le-a introdus în dietă?

Oprah Winfrey a încercat tot felul de diete care nu i s-au potrivit sau care erau mult prea complicat în a fi duse până la capăt. De multe ori a renunțat și chiar dacă își permite cei mai scumpi nutriționiști, ea a ales tot varianta naturală de slăbit, și anume fructele de acai. Uite ce beneficii au aceste fructe și cât de repede te ajută să slăbești!

Fructele Acai sunt recoltate în pădurile tropicale din Brazilia. Gustul fructului Acai este un amestec de căpșuni și ciocolată. Acai sunt bogate în antioxidanti, aminoacizi și acizi grași esențiali. Este dovedit științific că acai boabe conțin ingrediente care te ajută la pierderea în greutate. Ele conțin o concentrație mare de antioxidanți care ajută la combaterea îmbătrânirii premature, deoarece acestea conțin de 10 ori mai mulți antioxidanți decât strugurii roșii și până la de 30 de ori mai mult antocianine decât vinul roșu.

Acai va accelera nu numai metabolismul, dar, de asemenea, reduce în mod eficient senzația de foame, ajută la construirea musculaturii și la a da un plus de energie și vitalitate, care ne permite să remodelăm corpul și să ardem grăsimile. Deci, nu este surprinzător faptul că Oprah a făcut cunoscute beneficiile acai asupra organismului, pentru că uite cât de bine au acționat în cazul ei.

Rețineți că boabele de Acai sunt foarte sensibile, imediat după recoltare trebuie să fie conservate prin uscare, astfel încât noi le putem găsi de obicei sub formă de pudră uscată, ca băutură sau ca suplimente.

Sursa: elli.ro

Mai multe articole despre:
sănătate dietă cură de slăbire fructele acai