MENIU

Dieta de 7 zile. Slăbeşti fără pic de efort!

Iti vine sa crezi ca poti reveni la formele perfecte in doar 7 zile fara sa faci eforturi iesite din comun? Dieta de o saptamana imparte alimentele pe grupe, in functie de zi. In acest fel, nu iti vei priva organismul de nicio categorie de produse si vei reusi sa slabesti frumos.

Te-ai saturat de dietele restrictive, cele care interzic consumul a numeroase alimente pe motiv ca dauneaza siluetei? Ei bine, cu dieta de 7 zile vei manca de toate. Cum? Iata regulile regimului:

Ziua 1: fructe

In prima zi trebuie sa consumi fructe. Poti alege orice fructe iti doresti si nu ai nicio limita legata de cantitate. Merele, spre exemplu, regleaza metabolismul si stimuleaza functia intestinala, portocalele sunt bogate in vitaminele C si A, iar capsunile stimuleaza functia renala. Singurele fructe care trebuie consumate cu moderatie sunt bananele, intrucat sunt bogate in calorii.

Ziua 2: legume

In cea de-a doua zi a dietei consuma legume. Crude, fierte, la gratar sau in salate, da frau liber imaginatiei si pregateste retete delicioase pe baza de legume. Evita dressingurile si opteaza cel mult pentru un praf de sare si o lingurita de ulei. Broccoli este perfect, intrucat contine vitamina C si substante nutritive, castravetele imbunatateste calitatea pielii, iar salata verde stimuleaza digestia, scrie ele.ro.