MENIU

Dieta cu varză acră. Slăbeşti 3 kilograme fără pic de efort, într-un timp record

Dieta cu varză acră. Slăbeşti 3 kilograme fără pic de efort, într-un timp record

Credeai ca varza murata e doar pentru sarmale? Ei bine, afla ca s-a inventat si cura de slabire cu varza murata. O astfel de dieta promite pierderea in greutate a trei kilograme intr-un timp record: 3 zile.

Cu siguranta in camara bunicii vei mai gasi inca varza pusa la murat inca de asta toamna. E momentul ideal sa incepi aceasta dieta, cu atat mai mult cu cat este usor de tinut si este si sanatoasa.

Dar de ce varza acra? In primul rand, pentru ca aceasta ajuta la scaderea nivelului zaharului din sange. Beneficiile verzei murate sunt insa multiple. Aceasta este recomandata in tratamentul racelii, pneumoniei, afectiunilor ficatului, diabetului zaharat, migrenelor, durerilor de cap, constipatiei, litiazei biliare, mahmurelii si muscaturilor de insecte.

De asemenea varza murata imbunatateste memoria, auzul, combate anemia, bolile pulmonare, normalizeaza tensiunea arteriala, calmeaza arsurile de stomac, imbunatateste metabolismul si are efect antiinbatranire. Varza murata intareste sistemul imunitar si imbunatateste digestia, scrie ele.ro.

Iata ce trebuie sa mananci pe perioada dietei cu varza murata:

Micul dejun

Mananca o felie de paine din tarate cu 40 g branza de vaci si ca desert un mar. Poti alege si varianta cu 150 g iaurt natural cu continut redus de grasimi in amestec cu fulgi de ovaz si o banana. De asemenea, poti opta pentru varianta cu 150 g branza de vaci si o portocala sau un pahar de suc de portocale.