MENIU

Dieta cu drojdie de bere. Chiar funcţionează?

Dieta cu drojdie de bere. Chiar funcţionează?

Drojdia e sanatoasa. Iar o dieta cu drojdie de bere inclusa intr-un plan alimentar echilibrat te poate ajuta sa slabesti. Nu te baza insa numai pe drojdie, trebuie sa depui si tu niste eforturi.

Drojdia de bere are multe calitati nutritive. O portie de trei linguri de drojdie de bere are 95 de calorii, 11 grame de proteine, 10 grame de carbohidrati, cinci grame de fibre si un gram de grasimi.

De ce e sanatoasa dieta cu drojdie de bere? Pentru ca, daca mananci drojdie de bere, vei avea parte de 25% din necesarul zilnic din toate vitaminele B –  tiamina, riboflavina, niacina, vitamina B6 si acid pantotenic –, dar si de fosfor. Este, de asemenea, o sursa importanta de zinc, mangan si crom.

Dieta cu drojdie de bere e buna nu numai la slabit. Ea are beneficii asupra pielii si parului, drept pentru care e folosita de atleti, diabetici si oamenii obisnuiti ca supliment nutritiv. Drojdia de bere se gaseste frecvent sub forma de pulbere sau umeda (proaspata). Pudra o poti presara peste mancare sau o poti dizolva in apa. Si drojdia umeda poate fi dizolvata in apa.

Portia zilnica este de trei linguri. Incepe-ti fiecare dimineata cu drojdie de bere. Dimineata poti sa pui o lingura in apa si sa o bei pe stomacul gol. Daca bei acest lichid doua saptamani zi de zi si ai o dieta echilibrata, fara sa depasesti numarul de calorii pe care le arzi, rezultatele vor incepe sa se vada.

Ca sa ai o dieta bazata pe multe fructe si legume, ar fi bine sa incepi sa iti faci salate. Presara peste salata pulbere de drojdie de bere. Incheie-ti ziua tot cu un pahar de apa in care ai dizolvat drojdie si ti-ai luat doza zilnica de drojdie de bere, scrie andreearaicu.ro.