MENIU

Dieta cu două mese pe zi. Slăbeşti rapid şi scapi de problemele de sănătate!

Kilogramele în plus pot deveni o problemă deranjantă pentru o mulțime de femei, iar atunci când procentul de grăsime din organism este mult prea ridicat, nu doar aspectul are de suferit, ci pot să apară și o serie de probleme de sănătate. 

Din dorința de a topi rapid kilogramele în plus, doamnele și domnișoarele ajung să își schimbe stilul de viață și să renunțe la acele alimente cu un număr mare de calorii. Cu toate că anumite alimente ar trebui consumate cu moderație, există și cazuri în care femeile ajung să se înfometeze, lucru care nu aduce niciun beneficiu siluetei. Cum problema slăbitului a devenit un subiect de interes major, cercetătorii au făcut nenumărate studii pentru a descoperi care sunt modalitățile prin care se pot obține rapid cele mai bune rezultate. Chiar dacă nutriționiștii recomandă 3 mese principale și 2 gustări zilnic, un studiu realizat în urmă cu ceva timp a arătat că persoanele care s-au limitat la doar 2 mese pe zi au reușit să ajungă într-un timp scurt la greutatea optimă.

Dieta cu 2 mese pe zi

Această dietă schimbă tot ceea ce știai despre slăbire. Specialiștii sunt de părere că pentru a slăbi este nevoie să ai doar două mese pe zi, dar mai consistente. În studiul publicat de cercetători în anul 2003 s-a demonstrat că cei care au avut doar 2 mese pe zi au pierdut mai mult în greutate, comparativ cu cei care au urmat o dietă cu conținut scăzut de calorii și au mâncat cele trei mese pe zi, potrivit livestrong.com.

Pe lângă scăderea în greutate, cei care au făcut cercetările sunt de părere că o astfel de dietă are capacitatea de a regla nivelul de zahăr din sânge, evitând apariția diabetului. În plus, cei care doresc să urmeze dieta cu 2 mese pe zi trebuie să știe că sfatul specialiștilor este ca acestea să fie luate în prima parte a zilei, fără să existe o restricție cu privire la alimentele consumate.

sursa

Mai multe articole despre:
dietă dieta cu două mese pe zi