MENIU

Diana Șoșoacă, un nou scandal în Parlament: „Stăm şi asistăm la cel mai mare circ” - Ludovic Orban i-a tăiat microfonul

Diana Șoșoacă / INQUAM Photos

Diana Șoșoacă - senator ex-AUR a avut, miercuri, o intervenție în Parlament, la prezentarea Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), în care a spus că asistă „la cel mai mare circ” pe care l-a văzut vreodată. După ce a depășit tipul alocat alocuțiunii, președintele de ședință - Ludovic Orban i-a tăiat microfonul.

„Stăm şi asistăm la cel mai mare circ pe care l-am văzut vreodată. Vorbim despre ceva care nu există, un act iluzoriu. Suntem împrumutaţi pe 500 de generaţii şi domnul Cîțu mai vrea să ne mai împrumute pentru încă 500 de generaţii. Vreţi bani la buget, domnule Cîțu? Impozitaţi profitul multinaţionalelor, cifra de afaceri. Impozitaţi 2% din cifra de afaceri, că suntem stat condus de multinaţionale.

Distrugeţi CFR Marfă pentru că aveţi operatori privaţi unde aveţi interese proprii. Mă ocup de CFR Marfă şi ce am văzut acolo sunt numai dosare penale. Vreţi bani? Impozitaţi cu 66% toţi banii care pleacă către off-shoruri. E nasol, nu? Aveţi firme către offshore-uri toţi", a spus Diana Șoșoacă în plen, continuând intervenția cu versuri din Mihai Eminescu.

„Timpul dumneavoastră a expirat", i-a spus Ludovic Orban Dianei Șoșoacă, dar aceasta a refuzat să încheie, după care i-a tăiat microfonul: „Vă mulţumim, doamna senator!".

Mai multe articole despre:
diana sosoaca pnrr parlament