MENIU

Diana Șoșoacă se victimizează. Ce tricou a purtat la cea mai recentă apariție publică: "Sunt unicul senator terorist din Parlamentul României"

Diana Șoșoacă

Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut din nou spectacol și a ieșit în evidență prin discursul ei dar și prin mesajul afișat pe un tricou. Ea a ținut să răspundă unor acuzații prin care comportamentul ei militant împotriva purtării măștii și nerespectarea măsurilor sanitare era comparat cu comportamentul terorist care periclitează siguranța unui stat și a cetățenilor.

Senatoarea Diana Sosoaca a ieșit, din nou, în evidență în spațiul public, de dată aceastăa apărut îmbrăcată într-un tricou pe care era scris: "Senator terorist".
 
"Domnul Cîțu ne-a făcut teroriști. Atâta timp cât cei care lupta pentru drepturile și libertățile cetățenești, milităm pentru respectarea Constituției României.
 
Atâta timp cât militez pentru respectarea legii pacientului, iar domnul Citu ne face pe toți teroriști, pentru că luptăm împotriva măștii, a vaccinării obligatorii. Eu îmi asum, sunt unicul senator terorist din Parlamentul României", a spus Diana Sosoaca.