MENIU

Diana Șoșoacă, interviu de excepție la Realitatea PLUS - Dă startul dezvăluirilor explozive

Diana Șoșoacă și cei mai importanți oameni ai sufletului său, așa cum chiar senatoarea îi numește, într-un interviu special la Realitatea PLUS.

În prima zi de Paște, cel mai vocal parlamentar vorbește despre bogățiile României a povestit cum și-a făcut loc în lumea politică. 

"Eu va spun un lucru: nu fiti vasalii nimanui! Fiti stapanii vostri pentru ca se poate. Mai ales la pozitia geostrategica pe care o avem noi romanii? Pai noi ar trebui sa fim Elvetia Europei. Aici ar trebui sa se refaca drumul matasii. Ar trebui sa fie lapte si miere, ar trebui ca poporul sa nu mai plateasca pic de impozite, traind numai din toate frumusetile si bogatiile Romaniei: deschidere la mare, munti, campii, grane, energie nu mai vorbim, resurse minerale, petrol gaze, si asa mai departe", a spus Diana Sosoaca.

"In 1990, Romania era curata si bogata. Azi nu mai avem nimic. Au facut unii stema cea noua, nu mai e sonda, nu mai e padurea, nu mai e soarele... asa arata Romania. E jefuita", a spus Florin Zamfirescu.

Diana Șoșoacă a comentat și pe marginea mutării datei în care se sărbătorește Paștele ortodox în România:

"Ma deranjeaza razboiul dintre biserici si se foloseste religia pentru a dezbina. Se schimba cutume de mii de ani, este luat in derizoriu numele lui Iisus, tot ce inseamna religie a devenit politica. Religia e folosita ca arma impotriva poporului, a tarii.

Vreau sa-l felicit pe ÎPS Teodosie că a luat atitudine, transant, a spus ca asa ceva nu poate fi acceptat, conform tiparelor religioase pe care le are domnia sa, dar are dreptate.

Mi se pare inacceptabil ca folosim religia si aceste momente, Saptamana Patimilor, sa te apuci sa dezvolti subiecte care duc la razboi, dupa ce ca avem razboi la granita, sa duci si la razboi in suflete.", a spus Diana Sosoaca. Puteti vedea interviul integral VIDEO, mai jos in cadrul articolului:

 

Diana Șoșoacă a comentat în partea a 2-a a emisunii pe marginea partidelor naționaliste din România. Ea susține că, din păcate, sunt foarte multe partide mici care au alte interese:

"Sotul meu a facut un calcul in 2020, la alegeri, toate partidele alea micute, minuscule si au luat cate 0.01%, impreuna au insumat 20%. Noi in 2020, cand am vazut ca totul se duce de rapa, ca exista aceste constrangeri, ca agenda 2030 se implementeaza pas cu pas, domnule presedinte. 

Silviu a zis ca trebuie sa-i adunam pe toti astia nationalistii si sa faca o colaborare si sa mergem in alegeri. Eu am spus clar ca nu voi face politica niciodata si am pornit, 2 luni jumate, toata vara, Silviu a adunat aproape toate partidele nationaliste.

Cand i-am vazut adunati intr-o sala de conferinte si am vazut cine sunt si ca nu vor nicio unire si ca sunt 3 membri intr-un partid si ca au avut doar niste interese, am aflat ca sunt unii care iau bani, 1000 de euro, doar ca sa te afli pe o lista. DNA-ul are si el oamenii lui bagati in aceste alegeri. Justitia este controlata, infiltrata, de toate sistemele. Avem o Justitie injusta, am mii de plicuri de corespondenta acasa cu acte ale oamenilor, nu pot sa fac fata", a declarat Diana Șoșoacă.

Mai multe articole despre:
diana sosoaca