MENIU

Diana Şoşoacă instigă la nerespectarea restricțiilor: „Se pregătesc interdicţiile de Paşti. Le cer românilor să iasă din case”

Diana Șoșoacă / INQUAM_Photos

Senatorul Diana Șoșoacă a instigat, luni seara, la un post TV, împotriva restricțiilor cauzate de pandemie. Parlamentarul anti-mască le cere românilor să iasă din case de Paște.

„Anularea drepturilor se realizeaza pas cu pas. Ceea ce se intampla acum este pentru pregatirea interdictiei de Pasti, pentru ca atunci lumea se duce in jurul orei 23.00 la biserica. Este un atac asupra Constitutiei. Dar eu va spun: eu nu am tinut niciodata cont de ele, pentru ca nu au nici o baza constitutionala, nu au nicio logica si niciun studiu la baza.

In stare de urgenta au existat petreceri, in ilegalitate, ca pe vremea comunismului. Nu o sa opreasca nimeni normalitatea, mai ales in Romania, mai ales ca toate tarile europene anuleaza pas cu pas aceste restrictii.

Senatoarul a anunțat că urmează alte proteste.

„Pe 20 martie este urmatorul protest in strada. Le multumesc tuturor care au dat curs indemnului meu de a iesi in strada in orasele lor. Presa a prezentat total eronat, au fost peste 10.000 de oameni in fata Parlamentului Romaniei. In momentul maxim au fost 15.000, au venit cu autocarele din toata tara. Eu, din pacate, am ajuns tarziu, am facut 7 ore pana la Bucuresti, a fost un dezastru traficul”, a mai spus Diana Șoșoacă.

Mai multe articole despre:
diana sosoaca