MENIU

Diana Șoșoacă, detalii despre viața sportivă: „Am făcut foarte mult sport la viața mea. Am făcut și balet și gimnastică”

Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă - senator ex-AUR a vorbit despre viața sa sportivă într-o discuție de peste 3 ore cu Dan Bittman, pe care solistul trupei Holograf a decis să o publice în trei părți: joi, vineri şi sâmbătă.

Diana Șoșoacă a povestit că a făcut foarte mult sport și a enumerat: balet, gimnastică și altetism.

„Tata avea următorul tratament: dimineața, la ora 6:30, mă trezea, mâncarea era: ouă crude cu lapte de capră, după care ne duceam la râu și trebuia să am două ore de înot în apa aceea.

Iarna era și mai rău. Tata întotdeauna se îngropa în zăpadă. Își cronometra cât de mult poate rezista și asta a făcut și cu mine de câteva ori. Eu m-am călit și mi-a prins foarte bine.

Am făcut și foarte mult sport la viața mea. Atletism fond, 5.000. Am rezistență. Am făcut și balet și gimnastică. Eram tipul de copil care noaptea citea enorm de mult. Mama îmi închidea lumina. Bunicul mi-a dat o lanternă: Ia lanterna asta și citește după ce îți închide fiica-mea lumina”, a povestit Diana Șoșoacă.

Șoșoacă, afectată de închiderea sălilor de sport: „Dacă eu vreau să mă duc să trag de fiare, de ce nu mi se permite să am sală de fitness deschisă 24 din 24?”

Mai multe articole despre:
diana sosoaca sport balet