MENIU

Diana Șoșoacă, atac la Alina Gorghiu: „Du-te și linge clanța la americani” - Limbaj greu de reprodus, în Parlament

Diana Șoșoacă a făcut circ în Parlament

Diana Șoșoacă a făcut circ în Parlament. Senatoarea și-a înjurat colegii ca la ușa cortului, iar limbajul folosit e greu de reprodus. Mai mult, Șoșoacă a spus că parlamentarii de la putere ar trebui omorâți, iar Alinei Gorghiu i-a spus, citez, să lingă clanța la americani.

Circul a pornit după ce senatorii au respins propunerea ei de a cânta imnul României în plen, înainte de cel al Europei. Asta, deși cu câteva zile în urmă Diana Șoșoacă a mers la ambasada Rusiei, pentru a doua oară în acest an. 

„Duceți-vă dr... cu ancom-ul vostru cu tot. Fir-ar mama voastra de sclavi nenorociți, omorâți cu toții ar trebui să fiți, împușcați în piață publică de trădători nenorociți ce sunteți.

Stimata doamnă, cum e posibil să intonăm înaintea imnului României imnul Europei? Toată lumea e oripilată de aces lucru, se intonează imnul României, uitați-vă în lege.

Nu mă interesează, du-te la ambasada Austriei și linge clanța că aia faci, linge clanța la americani, hai întinde-te, la întins pe la ambasade madame Gorghiu”, a spus Diana Șoșoacă. 

Mai multe articole despre:
sosoaca parlament gorghiu