MENIU

Diana Șoșoacă, apariție spectaculoasă la tribuna Senatului și discurs anti-european

Diana Șoșoacă in plen (captură video)

Senatoarea independentă Diana Șoșoacă a apărut într-o ținută neobișnuită la ședința solemnă dedicată marcării a 15 ani de la aderarea la UE. Într-o costumație ce amintește de cunoscuta pictură "România Revoluționară", senatoarea a susținut un discurs anti-european, acuzând statele occidentale că au "furat" resursele naturale ale Românniei.  

"Ni se spune ca suntem parteneri egali, dar după 15 ani nu suntem in Schengen, si avem firme franceze, firme austriece, firme italiene care ne-au preluat bogățiile. Nu e prost cine le ia, e prost cine le dă”, a afirmat Șoșoacă.

Senatoarea a mai afirmat că UE riscă să rămână fără multe state membre, dacă nu-și schimbă politica la nivel comunitar și chiar a invocat un presupus sondaj potrivit căruia 60% din români și-ar dori un așa-numit Ro-Exit.

Cel mai recent sondaj realizat pe această temă, în data de 31 ianuarie, arată un raport invers celui prezentat de Diana Șoșoacă.

Îmbrăcată cu o ie, un tricolor pe umeri și o basma roșie, senatoarea a invocat și presupusa întâietate istorică a civilizațiilor de pe actualul teritoriu al României, amintind de plăcutele de la Tărtăria.

„Trăiasca Romania libera si suverana!”, și-a încheiat Șoșoacă discursul.

Mai multe articole despre:
diana sosoaca UE 15 ani de UE romania revolutionara