MENIU

Dialog HALUCINANT între șeful Spitalului de Psihiatrie Drăgoești și una dintre angajate - Ce spune Edward Stanca despre amenințările făcute

Dialog HALUCINANT între șeful Spitalului de Psihiatrie Drăgoești și una din angajate - Ce spune Edward Stanca

Un Spital de Psihiatrie din Vâlcea se află în mijlocul unui scandal, după ce au ieșit la iveală înregistrări în care directorul unității își insultă și amenință angajații. Managerul Spitalului de Psihiatrie din Drăgoești spune că, între timp, s-a împăcat cu angajata respectivă și că înregistrarea a ajuns la cineva care-i dorește răul, relatează Realitatea PLUS. 

Managerul Spitalului de Psihiatrie din Drăgoești, Edward Stanca, a fost înregistrat în timp ce înjura și amenința o angajată. Dialogul, reprobabil, a fost publicat pe Internet.

„Marș acasă, scroafă care ești! Vrei să-ți dau două după cap ? Dacă îți dau una în ochelari, îți zboară fața... handicapato!”, potrivit înregistrării audio, relatează Realitatea PLUS. 

Așa vorbește managerul Edward Stanca, de profesie medic de familie, cu una dintre angajatele Spitalului de Psihiatrie. La un moment dat, pe înregistrare se aude cum bărbatul încearcă să o și lovească pe angajată.

Manager Edward Stanca: „Bagă-ți mințile în cap că te joc în picioare!”

Angajată: „Da îmi spuneți și de că mă jucați în picioare?

Manager: „De ce te joc?”

Angajată: „Nu da în mine!”

Manager: „Marș, jigodia dracului!”.

Acesta nu s-a oprit aici și a trecut și la amenințarea familiei acesteia.

Manager: „Și pe Mustață ți-l ... Vă toc pe amândoi! Și pe fie-ta ți-o dau la albanezi să ți-o (...)...”

Angajată: „Vai de capul meu!”

Managerul Spitalului din Drăgoești este cunoscut pentru comportamentul său coleric și nu este la primul scandal de acest gen.