MENIU

DEZVĂLUIRILE INCREDIBILE ale fiicei unei paciente care A MURIT la Spitalului de Urgenţă din Craiova

DEZVĂLUIRILE INCREDIBILE ale fiicei unei paciente care A MURIT la Spitalului de Urgenţă din Craiova

Conducerea Spitalului de Urgenţă din Craiova a declanşat o anchetă după ce fiica unei paciente de 65 de ani, care a decedat în urmă cu patru zile în unitatea sanitară, a depus o plângere împotriva cadrelor medicale pe care le acuză că nu-i dădeau mamei sale tratamentul şi că o legau de pat.

Paula Drulă, în vârstă de 65 de ani, suferea de diabet şi era dependentă de insulină, iar în urma unei crize aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova.

Aflată în Italia, fiica femeii s-a întors în ţară la aflarea veştii, ea spunând că a mers la spital şi şi-a gasit mama la Secţia de terapie intensivă, legată de pat cu un cearşaf.

”Mă implora să o duc acasă, că asistentele nu îi fac insulina, îi vorbesc foarte urât, nu i se dă tratamentul de inimă necesar pentru a trăi. Am întrebat asistenta ce se întâmplă când am găsit-o legată de picioare şi mi s-a răspuns că nu este treaba mea, este treaba medicilor să îmi explice, dar pentru că nu era niciun medic, am fost invitată să ies afară, am făcut fotografii şi mama mă implora să o iau acasă. M-au dat afară, au chemat pază, că nu aveam voie să fac fotografii şi în timp ce ieşeam afară, asistenta respectivă cu care am avut această altercaţie mi-a zis că nu se ştie ce se poate întâmpla în acea noapte. (...) Iniţial, mi s-a spus că e legată pentru că e violentă, dar era legată de picioare, era violentă cu picioarele? Nu i se făcuse perfuzie, nu i se dăduse apă”, a declarat Anca Drulă, fiica pacientei decedate, potrivit mediafax.ro.

Mai multe articole despre:
spital Craiova Pacientă