MENIU

Dezvăluirile halucinante ale unui lider al Mafiei italiene: ”E ușor să omori un om”

A ucide pe cineva este un lucru destul de simplu, susține un șef al mafiei, Joey „Skinny Joey” Merlino, care și-a expus propria viziune asupra vieții (și morții) într-o conversație înregistrată în secret de către agenții federali.

În înregistrarea din 2014, autoritățile l-au interceptat pe presupusul șef al unei grupări de crimă organizată din Philadelphia, discutând cu „comandantul” familiei Genovese, Eugene „Rooster” Onofrio, despre cele mai eficiente moduri de a lichida pe cineva.

Aceste detalii sunt înscrise în documente depuse în instanță, informează New York Post.

„Este ușor să omori pe cineva”, declară cu seninătate Merlino, Onofrio fiind de accord. Merlino și-a explicat metoda: „Tu ești prietenul meu, «ai încredere în mine», îți spun, «ascultă, du-mă acasă chiar acum», te duce în mașină, te împușc în afurisita de căpățână și s-a terminat”, potrivit stenogramelor.

Procurorii federali din Manhattan au prezentat declarațiile suspecților în documente scrise în vederea judecării lui Merlino și lui Onofrio. Avocatii ambilor suspecți au refuzat orice comentariu.

Cei doi bărbați se află printre 46 de persoane care fac parte din cinci familii de crimă organizată, acuzațe de spălare de bani, fraudă și alte crime.