MENIU

Dezvăluirile Adrianei Săftoiu! Cum se comportau Traian Băsescu și Elena Udrea la Cotroceni

Autoarea prefera insa sa se opreasca la un moment dat in relatarea ei si sa nu dezvaluie in profunzime relatia celor doi. Ea trateaza acest subiect doar in masura in care „slabiciunea” Presedintelui a afectat activitatea acestuia si implicit a tarii.

"22 octombrie. M-am reintalnit cu ei ieri seara. Pe la sase seara, m-a chemat la el in birou. Ea (Elena Undrea, n.r.), imbracata in rosu, cu o fusta mini provocatoare, atarnand de biroul lui. Nici un gest de a masca atitudinea deloc neoficiala si nepotrivita locului. El, lucrand la calculator demisia doamnei, o demisie unde presa era invinovatita. Imi spune pe un ton ridicat sa citesc cele doua variante: cea de pe birou si cea pe care o lucra el. Propun varianta de pe birou. E.U. ii spune lui T.B.: vezi, am spus eu ca asta e mai buna. Era varianta cu care venise ea. Asa ca se decid sa o dea pe aceea presei. Apoi, respingator: poti sa pleci. Elena m-a privit cu siguranta femeii care poate sta la propriu pe biroul sefului” se arată în cartea Adrianei Săftoiu, scrie WOWbiz.ro.

"Elena Udrea reprezinta un capitol delicat in viata Presedintelui. Nu e treaba mea sa cantaresc slabiciunile cuiva, atat timp cat ele raman in sfera privata si cred ca nu ar trebui sa fie treaba nimanui. Slabiciunile trebuie discutate doar in masura in care influenteaza decizia unui om de stat, a unui om politic, in masura in care afecteaza viata cetatii, responsabilitatile politicianului, asteptarile pe care le-a creat oamenilor care l-au votat. Traian Basescu s-a comportat in asa fel incat o slabiciune a sa ca om a devenit o vulnerabilitate pentru Presedinte. Din pacate, cred ca a refuzat sa accepte ca, daca vrei sa fii un mare om de stat, nu doar un politician care castiga victorii electorale, sa faci istorie in favoarea tarii tale, slabiciunile nu au voie sa te domine”.