MENIU

Dezvăluiri uluitoare din închisoare. Dorin Cocoș a fost la un pas să se sinucidă

<p>Cocos</p>

Dezvăluiri uluitoare din închisoare: omul de afaceri Dorin Cocoș a fost la un pas să se sinucidă.

Viaţa în închisoare nu este uşoară şi a dus multe depresii pentru deţinuţi. Sile Cămătaru a povestit atât despre drama lui, cât şi despre gândurile negre ale afaceristului Dorin Cocoş, informează Spynews.ro.

Tatăl lui Alin Cocoş se pare că duce o viaţă de coşmar după gratii. După ce a ieşit din închisoare, Sile Cămătaru a făcut dezvăluiri neaşteptate despre omul de afaceri. Potrivit celor povestite de interlop, Dorin Cocoş ar fi vrut să se se sinucidă.

"Chiar un personaj care avea gânduri necurate, iar eu l-am readus la normal, este Cocoş, domnul Dorin Cocoş. Voia să îşi pună capăt zilelor, iar eu i-am dat speranţa în el şi puterea şi i-am zis Stai liniştit, Dumnezeu nu doarme şi vei scăpa. Bine, el e închis acum, dar ajunsese într-un moment în care nu mai vrea nimic, decât moartea", a declarat Sile Cămătaru la "Agenţia VIP".

Dorin Cocoș a fost găsit vinovat pentru trafic de influenţă şi spălare de bani, instanţa dispunând în cazul lui o pedeapsă de doi ani și patru luni, plus confiscarea a 9.000.000 de euro.

Mai multe articole despre:
Dorin Cocoş